[Afisz. Incipit] Zarządzenie podaję do publicznej wiadomości ... - Kleczewski, Wacław (Kwidzyn : [wydawca nieznany], 1948)
Afisz informujący o ograniczeniach w handlu i wyszynku alkoholem 25.04.1948 r.
Keywords: Alkohol -- produkcja i handel -- prawo -- Polska -- 1945-1970 -- druki ulotne; Kwidzyn (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Afisze -- 1945-1990.