[Afisz. Incipit] Sala Teatru Kameralnego Sopot ... gra Zbigniew Szymonowicz Laureat IV Międzynarodowego Konkursu Chopinowskiego ... / Państwowa Opera i Filharmonia Bałtycka w Gdańsku. ([wydawca nieznany], 1955)
Afisz informujący o koncercie 26.09.1955 r.