[Afisz. Incipit] W ramach Dnia Spółdzielczości w dniu 28. IX. 1947 r. odbędą się następujące mecze piłki nożnej ... ([wydawca nieznany], 1947)
Afisz informujący o spotkaniach pomiędzy klubami: KKS Gedania - SKS Wisła, SKS Płomień - KKS Unia.