Lucyna Legut - Planeta Bajka / Teatr Wybrzeże. (Teatr Wybrzeże, 1984)
Folder z programem teatralnym premiery, która miała miejsce 19.02.1984 r.na Scenie Kameralnej w Sopocie. Reżyseria: Lucyna Legut i Jan Sieradziński, scenografia: Jadwiga Pożakowska. Folder zawiera także grę planszową "Lot na Planetę Bajkę".