Ex Libris Jan Rhebergen / C. - Cinybulk, Vojtech (1915-1994) ([wydawca nieznany], 1967)
Przedstawia stojącą nagą kobietę, u dołu napis: Ex Libris Jan Rhebergen. Sygnatura artysty w obrębie kompozycji.