Chłopiec z małpą - Czychowski, Mieczysław (1931-1996). ([Gdańsk], 1970)
Przedstawia głowę chłopca z sylwetką małpki trzymaną na ramionach.
U dołu pod kompozycją ołówkiem tytuł, sygnatura autora.
Miejsce powstania i data według działalności autora.
Keywords: Rysunek -- Polska -- 1970-2000.