Intimation Wegen Des Tödtlichen Hintritts Königl. Majestät zu Pohlen Joannis III. Von allen Cantzeln abgelesen den 24. Junii 1696. - Stolle, Jan Zachariasz (16..-1720) (Gedruckt durch ... Johann-Zacharias Stollen, 1696)
Rozporządzenie Rady Miasta Gdańska dot. powiadomienia o śmierci Jana III Sobieskiego.