Buék PF Fery Antal 1973 : Petöfi 1823-1973 / FA. - Fery, Antal (1908-1994) (1973)
Na tle płomieni portret poety Sándora Petöfiego, obok gęsie pióro i gałązka laurowa, w górnym lewym narożniku data: 1973, u dołu napis: Petöfi 1823-1973 Buék PF Fery Antal. Sygnatura artysty w obrębie kompozycji, pod wyobrażeniem ołówkiem autograf artysty.