W Imieniu Kommissyi Rządzącey [Inc.:] Dyrektor Policyi Kraiowey, odebrawszy od Kommissyi Rządzącey zalecenie urządzić Uroczystość poświęcenia Orłów Narodowych [...] : Dan w Warszawie na Sessyi Dyrekcyi Policyi Kraiowey dnia 1 Maja 1807 Roku / Alexander Potocki, August Glinski. - Potocki, Aleksander (1756-1812); Gliński, Augustyn Feliks (1762-1828) ([s.n.], 1807)
Druk ulotny zaw.: zalecenie Dyrektora Policji Krajowej urządzenia uroczystości poświęcenia Orłów Narodowych, z 1 Maja 1807.