Relacje rodzina - szkoła w perspektywie współpracy / Mikołaj Winiarski. - Winiarski, Mikołaj (19..-2022)
O teoretyczności relacji rodzina - szkoła, przybliżenie realiów relacji rodzina - szkoła, przybliżenie realiów relacji rodzina - szkoła, w kierunku współpracy rodziny i szkoły, wyzwania i zadania dla pedagogów społecznych.