[Spichlerze przy ul. Chmielnej] - Nowaliński, Karol (1935- ). ([Gdańsk : Karol Nowaliński, 1986)
Przedstawia spichlerze przy ul. Chmielnej (Hopfengasse), widok od ul. Szafarnia (Schäferei), ok. 1910 r.
Aut. odb., data i miejsce wyd. wg inwentarza PAN BG.
Fot. Gd.