Loleh Bellon - Czwartkowe Damy / Teatr Wybrzeże. (Teatr Wybrzeże, 1981)
Program teatralny premiery, która miała miejsce 23.05.1981 r. na Scenie Kameralnej Teatru "Wybrzeże" w Sopocie. Reżyseria: Waldemar Matuszkiewicz, scenografia: Jadwiga Pożakowska, opracowanie muzyczne: Andrzej Głowiński.