Loleh Bellon - Czwartkowe Damy - Teatr Wybrzeże (Gdańsk). (Gdańsk : Teatr Wybrzeże, 1981)
Program teatralny premiery, która miała miejsce 23.05.1981 r. na Scenie Kameralnej Teatru "Wybrzeże" w Sopocie. Reżyseria: Waldemar Matuszkiewicz, scenografia: Jadwiga Pożakowska, opracowanie muzyczne: Andrzej Głowiński.
Keywords: Teatr "Wybrzeże" (Gdańsk); Teatr Wybrzeże (Gdańsk) -- programy; Program teatralny; Programy teatralne -- Polska -- Gdańsk -- 1970-2000.; Druki ulotne -- Polska -- Gdańsk -- 1970-2000.