Aufruf! Der Krieg hat uns gelehrt, auch das geringste Gut hochzuschätzen. (Berlin : Arthur Goetz, 1918)
Afisz niemiecki z czasów I wojny światowej nawołujący do zbierania odpadów.
Rok wyd. ustalono na podstawie katalogu historycznego GD PAN.
Keywords: Wojna światowa (1914-1918) -- plakaty