Sekretarz KW PZPR Henryk Masłowski dekoruje Antoninę Kozłowską na uroczystym spotkaniu w Teatrze Wybrzeże / Włodzimierz Nieżywiński fotoreporter. - Nieżywiński, Włodzimierz (1923-1983) (1977)
Przedstawia sekretarza Komitetu Wojewódzkiego Polskiej Zjednoczonej Partii Robotniczej Henryka Masłowskiego dekorującego Antoninę Kozłowską w Teatrze Wybrzeże, 6 marca 1977 r.