[Afisz. Incipit] Obwieszczenie o przeglądzie i klasyfikacji koni ... / Ossowski Bolesław. - Ossowski, Bolesław (polityk) (Prezydium Powiatowej Rady Narodowej, 1956)
Afisz informujący o obowiązku zgłoszenia się właściecieli koni w celu ich klasyfikacji na potrzeby wojska 18.05.1956 r.