[Afisz. Incipit] Obwieszczenie o przeglądzie i klasyfikacji koni ... - Ossowski, Bolesław (polityk).; Powiat Malborski (Polska). Powiatowa Rada Narodowa. Prezydium (Malbork : Prezydium Powiatowej Rady Narodowej, 1956)
Afisz informujący o obowiązku zgłoszenia się właściecieli koni w celu ich klasyfikacji na potrzeby wojska 18.05.1956 r.
Keywords: Malbork (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Druki ulotne -- 1945-1970.