Oxford University Press Complete Catalogue of books, journals and software (Oxford University Press, 1996)
Zawiera tytuły książek, czasopism, wydawnictw elektronicznych i materiałów audiowizualnych wydanych przez OUP do 1 stycznia 1996 oraz plany wydawnicze na 1996 rok.