"Jeśli czytelnik, słuchacz - to poeta" : o dialogu Bogdana Czaykowskiego i Adama Czerniawskiego / Magdalena Rabizo-Birek. - Rabizo-Birek, Magdalena (1964- ).
Słowa kluczowe: Bogdan Czajkowski, Adam Czerniawski, Kontynenty (Continents) group.