Zoppot Eröffnung der Zoppoter Sportwoche im Kurgarten des neuen Zoppoter Kurhauses / Photogr. J. Faltin, Zoppot. - Faltin, John (1846-1918) (Verlag v. Klara Gonschorowski, 1906)
Przedstawia Dom Zdrojowy w Sopocie w czasie Tygodnia Sportu, widok od strony morza, ok. 1913 r.