Ex Libris W. Krystyny Żymierskiej / W. Langner. - Langner, Wiktor Zbigniew (1906-1985) (1943)
Na tle liściastego drzewa kobieta z podniesionymi do góry rękami, u dołu półkoliście napis: Ex Libris W. Krystyny Żymierskiej, pod wyobrażeniem ołówkiem autograf artysty.