Ex Libris Michael Liebhold FH. - Hollenberg, Felix (1868-1945) (1913)
Przedstawia w ramce fragment lasu z jeziorem w głębi. U góry ozdobny kursywny napis: Ex Libris Michael Liebhold. Sygn. aut. w obrębie kompoz.