Ex Libris Roger Denille - Gaudaen, Gerard (1927-2003).; Denille, Roger ([S.l., 1960)
Przedstawia Adama i Ewę pod drzewem, nad nimi wąż. Napis u góry: Ex Libris, u dołu: Roger Denille. Sygn. aut. w obrębie kompoz.
Na odwrocie ołówkiem nazwisko aut. i data.
Keywords: Ekslibris belgijski