Kościół św. Katarzyny : widok z ul. Podmłyńskiej - Nowaliński, Karol (1935- ). (Gdańsk, 1987)
Przedstawia kościół św. Katarzyny w Gdańsku, widok z ul. Podmłyńskiej na elewację płd.-zach., 1987 r.
Tyt. i data ołówkiem na rewersie ręką fotografa.
Keywords: Fotografie -- Polska -- Gdańsk; Gdańsk (Polska) -- 1970-2000 -- fotografie