[Afisz. Incipit] Spółdzielnia w Choczewie urządza ... dzień święta spółdzielczości ... (Lębork : [wydawca nieznany], 1947)
Afisz informujący o uroczystościach 28.09.1947 r.
Keywords: Choczewo (Polska ; gmina) -- druki ulotne; Druki ulotne -- 1945-1970.