Ex Libris Wolfgang Quincke BW. - Wenig, Bernhard (1871-1940) (1901)
W prostokątnej ramce pomiędzy drzewkami w donicach stojący na scenie mężczyzna z książką w jednej ręce i kapeluszem w drugiej, u dołu napis: Ex Libris Wolfgang Quincke, sygn. aut. i data w obrębie kompoz.