[Afisz. Incipit] Rodacy! Nie ma chyba wielu z nas, ktorzbysmy nie znali ... Polskiego Czerwonego Krzyża! (Postomino : [wydawca nieznany], 1946)
Afisz z programem Tygodnia PCK w Postominie.
Brak polskich znaków diakrytycznych.
Keywords: Polski Czerwony Krzyż -- 1945-1970 -- druki ulotne; Postomino (Polska ; gmina) -- druki ulotne; Postomino (woj. zachodniopomorskie, pow. sławieński, gm. Postomino); Druki ulotne -- 1945-1970.; Druki ulotne