Ulica Chlebnicka - strona północna [!] / fot. Karol Nowaliński. - Nowaliński, Karol (1935- ). (1980)
Przedstawia południową pierzeję ulicy Chlebnickiej w Gdańsku, widok na skrzyżowanie z ul. Kuśnierską,1987 r.