Ulica Chlebnicka - strona północna [!] - Nowaliński, Karol (1935- ). (Gdańsk, 1980)
Przedstawia południową pierzeję ulicy Chlebnickiej w Gdańsku, widok na skrzyżowanie z ul. Kuśnierską,1987 r.
Data wg przedstawienia.
Keywords: Fotografie -- Polska -- Gdańsk; Kamienice -- Polska -- Gdańsk -- fotografie; Ulice -- Polska -- Gdańsk -- 1945- -- fotografie; Gdańsk (Polska) -- 1970-2000 -- fotografie