Najmłodsza posłanka V kadencji Sejmu Lucyna Adamowicz / Włodzimierz Nieżywiński fotoreporter. - Nieżywiński, Włodzimierz (1923-1983) (1969)
Przedstawia najmłodszą posłankę V kadencji Sejmu Lucynę Adamowicz, 1969 roku.