Zu Eigen Otto Peter Feil / [O. Feil]. - Feil, Otto (1894-1985) (1956)
Przedstawia księgę, na której stoi człowiek w kapeluszu czytający książkę. Napis u góry: Zu Eigen, u dołu Otto Peter Feil. Sygn. aut. w obrębie kompoz., pod wyobrażeniem ołówkiem autograf aut.