[Afisz teatralny. Incipit:] Leon Schiller - Kram z piosenkami / Teatr Narodowy. (Teatr Narodowy, 1968)
Afisz informujący o przedstawieniu 14.12.1968 r. Reżyseria i choreografia Barbara Fijewska, scenografia Łucja Kossakowska, kierownik muzyczny Jacek Sobieski.