Radom Odważny : [Festiwal Nowej Dramaturgii / red. publ. Joanna Korłub] ; Teatr Powszechny im. Jana Kochanowskiego w Radomiu. (Teatr Powszechny im. Jana Kochanowskiego, 2007)
Cykl imprez promujących nową polską dramaturgię w l. 2001-2006.