Bibliotheca Claromontana / W. Barylski. - Barylski, Wojciech (1929-1999) ([wydawca nieznany], 1955)
Dwa lwy stojące naprzeciwko siebie, oparte górnymi łapami o pień stojącej pośrodku palmy. Kompozycja obwiedziona wieńcem laurowym. Napis pod rysunkiem. U dołu inicjały artysty: "W. B.".