V Bałtycki Festiwal Nauki : Gdańsk, Gdynia, Sopot, Słupsk, Bytów, Pelplin, Malbork, Kwidzyn, Będomin, Wąglikowice : 24-27 maja 2007 roku. (Fundacja Rozwoju Uniwersytetu Gdańskiego, 2007)
Program festiwalu.