V Bałtycki Festiwal Nauki : Gdańsk, Gdynia, Sopot, Słupsk, Bytów, Pelplin, Malbork, Kwidzyn, Będomin, Wąglikowice : 24-27 maja 2007 roku. - Bałtycki Festiwal Nauki 2007 ; Gdańsk etc.).; Fundacja Rozwoju Uniwersytetu Gdańskiego ([Gdańsk] : Fundacja Rozwoju Uniwersytetu Gdańskiego, 2007)
Program festiwalu.
Keywords: Nauka -- popularyzacja -- Polska -- Pomorze Gdańskie (region) -- 1990-.