Ex Libris Liesel Laut - Koch, Rudolf (1902-1985).; Laut, Liesel (1972)
Między drzewami widok na pagórek z ruinami wieży, u góry napis: Ex Libris Liesel Laut, pod wyobrażeniem ołówkiem autograf artysty.
Na odwrocie ołówkiem nazwisko artysty. Data według inwentarza zbioru ekslibrisów PAN BG.
Keywords: Ekslibrisy -- Niemcy -- 20 w