Zawody piłkarskie o mistrzostwo II Ligi Stal Wrocław-Budowlani Lechia. (Gdańsk : [s.n.], 1951)
Afisz inf. o meczu 15.04.1951 r. na Stadionie Miejskim w Gdyni.
Keywords: Lechia Gdańsk -- 1945-1970 -- druki ulotne; Piłka nożna -- Polska -- Gdańsk -- 1945-1970 -- druki ulotne