[Afisz. Incipit] Obwieszczenie prezydenta miasta Sopotu z dnia 20 grudnia 1948 r. w sprawie ograniczeń sprzedaży i wyszynku napojów alkoholowych / Jan Kapusta. - Kapusta, Jan (1908-1953) (Prezydent miasta Sopotu, 1948)
Afisz informujący o zakazie.