Exlibris Semsey Andor : In Memoriam Albrecht Dürer 1471-1971 / Dolatowski. - Dolatowski, Zbigniew (1927-2001) ([wydawca nieznany], 1971)
Przedstawia tańczącą parę wieśniaków, u dołu napis: In Memoriam Albrecht Dürer 1471-1971 Exlibris Semsey Andor. Sygnatura artysty w obrębie kompozycji, pod wyobrażeniem ołówkiem autograf artysty i data.