Ex Libris Tadeusza Budynkiewicza / Andrzej Kot. - Kot, Andrzej (1946-2015) (1981)
Uśmiechnięta twarz - słoneczko, od której odchodzą promienie utworzone z powtarzających się różnych liter i znaków typograficznych, u dołu napis: Ex Libris Tadeusza Budynkiewicza.