Ex libris Romualda Erzepkiego / R. M. - Mękicki, Rudolf (1887-1942) ([wydawca nieznany], 1923)
Monogram z inicjalami "RE" wśród stylizowanej ornamentyki. U dołu kompozycji napis. W narożnikach po bokach inicjały artysty.