[Kościół św. Jakuba w Gdańsku] [aut. odb. Karol Nowaliński]. - Nowaliński, Karol (1935- ). (Karol Nowaliński, 1986)
Przedstawia kościół św. Jakuba od pół. zachodu, na pierwszym planie skrzyżowanie ulic Wałowej (Am Jakobstor) i Łagiewniki (Schüsseldamm), ok. 1900 r.