Znaczenie czasu (przeszłości, teraźniejszości i przyszłości) w refleksji teologicznomoralnej : zarys zagadnienia / Józef Wróbel. - Wróbel, Józef (1952- ).
1. Niezbywalność przeszłości. 2. Doniosłość teraźniejszości. 3. Dowartościowanie przyszłości.