[Afisz. Incipit] Kupuj najtańsze a najlepszej jakości mydło do prania "Biały niedźwiedź" ... (Lębork : [wydawca nieznany], 1948)
Afisz reklamujący mydło Wytwórni Spółdzielczej w Lęborku.
Keywords: Mydło -- reklama -- Polska -- Lębork -- 1945-1970 -- druki ulotne; Lębork (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Druki ulotne -- 1945-1970.