Ponad 1000000 ludzi pracy w Polsce podpisało już apel Komitetu Obrony Więzionych za przekonania o natychmiastowe uwolnnienie więźniów politycznycha, a Ty? ([wydawca nieznany], 1981)
Druk z powielacza.