Ponad 1000000 ludzi pracy w Polsce podpisało już apel Komitetu Obrony Więzionych za przekonania o natychmiastowe uwolnnienie więźniów politycznycha, a Ty? ([Miejsce nieznane] : [wydawca nieznany], 1981)
Druk z powielacza.
Keywords: Opór wobec władzy -- Polska -- 1945-1990 -- druki ulotne; Druki ulotne -- 1945-1990.; Druki ulotne