[Afisz. Incipit] Ogłoszenie. Zrzeszenie Studentów Polskich ... organizuje dwumiesięczny (lipiec-sierpień) kurs przygotowawczy ... ([wydawca nieznany], 1951)
Afisz informujący o kursach przygotowawczych na studia na Politechnice Gdańskiej.