[Afisz. Incipit] Ogłoszenie. Zrzeszenie Studentów Polskich ... organizuje dwumiesięczny (lipiec-sierpień) kurs przygotowawczy ... (Gdańsk : [wydawca nieznany], 1951)
Afisz informujący o kursach przygotowawczych na studia na Politechnice Gdańskiej.
Keywords: Politechnika Gdańska -- 1945-1990 -- druki ulotne; Politechnika Gdańska; Druki ulotne; Gdańsk (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Gdańsk (woj. pomorskie); Druki ulotne