[Afisz. Incipit:] Ośrodek Harcerski przy współudziale zespołu chóru kościoła św. Jakuba w Gdańsku wystawia Jasełkę - Misterium ... (Gdańsk : [wydawca nieznany], 1948)
Afisz informujący o wydarzeniu 26-27.12.1948 r. i 1-2 oraz 6.01.1949 r. w sali Ośrodka Harcerskiego przy ul. Wajdeloty 13 Wrzeszcz.
Keywords: 1901-2000; 1945-1989; Teatr; Harcerze i harcerki; Gdańsk (woj. pomorskie); Wrzeszcz (Gdańsk ; część miasta); Afisz